×
Home Nieuws Livescore

Pavlidis en Kökcü schitteren bij Benfica met prachtgoals

Pavlidis en Kökcü schitteren bij Benfica met prachtgoals
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 23:08 uur

Twee bekende Nederlandse voetballers hebben indruk gemaakt bij Benfica tijdens een recente uitwedstrijd. Voormalig AZ-spits Vangelis Pavlidis en oud-Feyenoorder Orkun Kökcü lieten van zich horen door doelpunten te maken. Kökcü in het bijzonder wist het net te vinden met een prachtig schot van afstand, waarmee hij zijn technische vaardigheden en schotkracht tentoonspreidde.

De Griekse aanvaller Pavlidis, die eerder zijn sporen verdiende bij AZ, liet eveneens zijn stempel achter in de wedstrijd tegen Benfica. Met zijn doelpunt toonde hij zijn scherpte voor het doel en zijn vermogen om kansen af te maken op het hoogste niveau. Beide spelers bewezen dat ze zich kunnen meten met de top in het internationale voetbal en dat ze een waardevolle toevoeging zijn voor het team van Benfica.

De prestaties van Pavlidis en Kökcü zullen ongetwijfeld de aandacht trekken van voetbalfans en scouts over de hele wereld. Met hun doelpunten en technische hoogstandjes hebben ze laten zien dat ze klaar zijn om zich te meten met de beste spelers in Europa. Benfica kan zich gelukkig prijzen met deze twee talentvolle aanwinsten in hun team, die keer op keer laten zien wat ze in huis hebben op het voetbalveld.