×
Home Nieuws Livescore

Youri Mulder: "Feyenoord Brian Priske heeft meer tijd nodig"

Youri Mulder:
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 22:56 uur

Voormalig voetballer en analist Youri Mulder is van mening dat het Feyenoord onder leiding van Brian Priske nog wat tijd nodig heeft om op volle kracht te komen. Tijdens een uitzending van het programma Rondo benadrukte Mulder dat het niet alleen de vertrokken sleutelspelers zijn die een uitdaging vormen voor de Rotterdamse club, maar ook de vormdip van Santiago Gimenez die het team parten speelt.

Mulder, die bekend staat om zijn scherpe analyses, wijst op de complexiteit van het opbouwen van een nieuw team en het vinden van de juiste balans. Hij gelooft dat Priske en zijn staf meer tijd en geduld nodig hebben om de ploeg op de rails te krijgen en de gewenste resultaten te behalen.

De voormalige spits benadrukt dat het cruciaal is voor Feyenoord om de huidige uitdagingen te overwinnen en zich te richten op het herstel van de vorm van Gimenez, die een belangrijke rol speelt in de aanval van de club. Mulder is optimistisch over de toekomst van Feyenoord onder Priske, maar benadrukt dat geduld en vertrouwen essentieel zijn in deze overgangsfase.