×
Home Nieuws Livescore

Remko Pasveer ziet Ten Hag in Farioli bij Ajax

Remko Pasveer ziet Ten Hag in Farioli bij Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 22:48 uur

Remko Pasveer, de doelman van Ajax, heeft onlangs in een interview met Rondo laten weten dat hij veel overeenkomsten ziet tussen de Italiaanse trainer Francesco Farioli en de Nederlandse coach Erik ten Hag. Pasveer, die onder beide trainers heeft gewerkt, beschrijft Farioli als 'bezeten' en prijst zijn toewijding aan het vak.

Farioli, die momenteel als assistent-trainer bij Ajax fungeert, heeft indruk gemaakt op Pasveer met zijn gedrevenheid en passie voor het spel. De doelman benadrukt dat Farioli veel van Ten Hag heeft overgenomen en dat zijn trainingsmethoden en tactische benadering vergelijkbaar zijn met die van de hoofdtrainer.

De ervaring van Pasveer met zowel Farioli als Ten Hag heeft hem een uniek perspectief gegeven op de verschillende trainersstijlen. De doelman is onder de indruk van de manier waarop beide coaches het beste uit hun spelers weten te halen en is dankbaar voor de kans om van zulke getalenteerde trainers te leren.

Met Farioli als een belangrijke schakel in de technische staf van Ajax, lijkt de club goed gepositioneerd te zijn om succes te behalen onder zijn leiding. Pasveer kijkt ernaar uit om verder te werken met Farioli en is optimistisch over wat de toekomst in petto heeft voor het team onder zijn begeleiding.