×
Home Nieuws Livescore

Remko Pasveer: Ajax mist type Tadic na exits Bergwijn

Remko Pasveer: Ajax mist type Tadic na exits Bergwijn
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 21:56 uur

Ajax kampt met een gebrek aan een speler van het kaliber van Dusan Tadic, zo stelt doelman Remko Pasveer in het programma Rondo. Pasveer uit zijn verbazing over de recente vertrekken van Steven Bergwijn en Carlos Forbs bij de Amsterdammers. De ervaren doelman benadrukt het belang van een speler met de kwaliteiten en leiderschap van Tadic binnen het team van Ajax.

Volgens Pasveer is Tadic een uniek type speler dat Ajax momenteel mist. De Servische aanvaller staat bekend om zijn technische vaardigheden, doelgerichtheid en vermogen om zijn medespelers beter te laten spelen. Zijn afwezigheid laat volgens Pasveer een gat achter in het team, wat zich ook vertaalt in de recente transfers van Bergwijn en Forbs.

De doelman uit zijn zorgen over de late exits van Bergwijn en Forbs, die volgens hem een teken kunnen zijn van onrust binnen de club. Het is belangrijk voor Ajax om snel te handelen en te zorgen voor versterkingen die het vertrek van deze spelers kunnen opvangen. Pasveer benadrukt het belang van stabiliteit en ervaring in het team, eigenschappen die spelers zoals Tadic met zich meebrengen.