×
Home Nieuws Livescore

Pasveer: "Ajax op goede weg, blij met koers."

Pasveer:
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 21:16 uur

Doelman Remko Pasveer heeft zijn vertrouwen uitgesproken in de koers die Ajax momenteel vaart. Tijdens een recente uitzending van het programma Rondo gaf Pasveer aan dat hij gelooft dat de club weer op de juiste weg is. De ervaren keeper is blij met de ontwikkelingen binnen de Amsterdamse club en ziet positieve veranderingen plaatsvinden.

Pasveer, die afgelopen zomer de overstap maakte van Vitesse naar Ajax, benadrukte het belang van een consistente en doelgerichte aanpak. Hij is ervan overtuigd dat de club met de huidige koers de weg naar succes weer heeft gevonden. De doelman, die zelf een belangrijke rol speelt in het team, is vastbesloten om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Ajax.

Met zijn ervaring en positieve instelling is Pasveer een waardevolle toevoeging aan het team van Ajax. Zijn optimisme en geloof in de ingezette koers zorgen voor een extra dosis motivatie binnen de selectie. De doelman kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en is vastberaden om samen met zijn teamgenoten successen te behalen.