×
Home Nieuws Livescore

Marinus Dijkhuizen verbaasd over kritiek op Feyenoord-trainer Priske.

Marinus Dijkhuizen verbaasd over kritiek op Feyenoord-trainer Priske.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 20:56 uur

Voormalig Feyenoord-speler Marinus Dijkhuizen heeft zijn ongeloof geuit over de kritiek die Feyenoord-trainer Brian Priske momenteel te verduren krijgt. In een interview met FC Rijnmond sprak Dijkhuizen openhartig over de situatie van de Deense trainer en de opkomende Japanse ster Ayase Ueda.

Dijkhuizen, die zelf ook als trainer actief is geweest, benadrukte dat het niet makkelijk is om in de schijnwerpers van een topclub als Feyenoord te staan. Hij prees Priske om zijn professionaliteit en vastberadenheid om de club naar succes te leiden, ondanks de recente tegenslagen.

De voormalige voetballer gaf aan dat kritiek van buitenaf altijd aanwezig zal zijn, maar dat het belangrijk is om als team en als club achter de trainer te blijven staan. Dijkhuizen gelooft dat Priske de kwaliteiten heeft om Feyenoord naar een hoger niveau te tillen en hoopt dat de supporters en het bestuur geduld zullen hebben.

Wat betreft Ayase Ueda, de veelbelovende Japanse aanvaller die recentelijk zijn debuut maakte bij Feyenoord, was Dijkhuizen lovend. Hij noemde Ueda een speler met veel potentieel en technische vaardigheden. Dijkhuizen is ervan overtuigd dat Ueda een belangrijke rol kan gaan spelen in het succes van Feyenoord en hoopt dat de jonge Japanner de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen onder de leiding van Priske.

Al met al benadrukte Marinus Dijkhuizen in het interview met FC Rijnmond het belang van steun en vertrouwen in zowel de trainer als de spelers, en sprak hij zijn optimisme uit over de toekomst van Feyenoord onder leiding van Brian Priske.