×
Home Nieuws Livescore

Henk Fraser: "Ihattaren verder dan gedacht, terugkeer mogelijk."

Henk Fraser:
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 20:48 uur

Henk Fraser, de trainer van RKC Waalwijk, heeft onthuld dat Mohamed Ihattaren verder is dan velen denken. In een interview met Voetbal International sprak Fraser vol vertrouwen over de 22-jarige voetballer, die de afgelopen tijd in opspraak is geraakt vanwege zijn prestaties en gedrag op en naast het veld.

Ihattaren, die ooit werd gezien als een groot talent bij PSV, heeft de afgelopen periode te maken gehad met tegenslagen en kritiek. Echter, Fraser gelooft sterk in de potentie van de jonge speler en is ervan overtuigd dat hij zijn weg terug zal vinden naar de top. "Mohamed Ihattaren heeft enorm veel talent en ik zie dat hij hard werkt om zijn vorm terug te vinden. Hij is op de goede weg en ik ben ervan overtuigd dat hij zijn potentieel zal waarmaken," aldus Fraser.

De coach benadrukte dat Ihattaren nog steeds jong is en dat het normaal is om ups en downs te ervaren in een carrière. Fraser is vastbesloten om de talentvolle speler te ondersteunen en te begeleiden bij zijn ontwikkeling. Met de steun van het team en de juiste mindset gelooft Fraser dat Ihattaren zijn talent weer zal laten zien en zijn carrière nieuw leven in zal blazen.