×
Home Nieuws Livescore

Karsdorp vergeeft Mourinho en zwijgt over fansincident bij Roma

Karsdorp vergeeft Mourinho en zwijgt over fansincident bij Roma
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 19:08 uur

Rick Karsdorp, de rechtsback van PSV, heeft aangegeven dat hij liever niet meer terugkijkt op de conflicten die hij heeft gehad tijdens zijn periode bij AS Roma. In een interview met ESPN heeft Karsdorp laten weten dat de lucht tussen hem en José Mourinho inmiddels is geklaard. De Nederlandse voetballer lijkt dus weer op goede voet te staan met de Portugese coach, ondanks eerdere strubbelingen.

Hoewel Karsdorp open is over de verbeterde relatie met Mourinho, blijft hij terughoudend als het gaat om het incident met de fans. De rechtsback geeft weinig details prijs over wat er precies is voorgevallen, waardoor er nog altijd vraagtekens blijven bestaan over de aard van het conflict. Desondanks lijkt Karsdorp vastberaden om zich te focussen op zijn toekomst bij PSV en het achter zich laten van eventuele strubbelingen uit het verleden.

Met zijn positieve instelling en hernieuwde band met Mourinho, lijkt Rick Karsdorp klaar te zijn voor een frisse start. De Nederlandse international hoopt zich te kunnen concentreren op zijn prestaties op het veld en zijn bijdrage aan het succes van PSV. Fans zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar hoe Karsdorp zich verder zal ontwikkelen en of hij zijn talent volledig kan benutten in het shirt van de Eindhovense club.