×
Home Nieuws Livescore

Vitesse bestraft met zes punten aftrek door KNVB.

Vitesse bestraft met zes punten aftrek door KNVB.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 16:24 uur

Vitesse heeft opnieuw te maken met een puntenstraf, ditmaal opgelegd door de licentiecommissie van de KNVB. De Arnhemse club heeft via haar online kanalen aangekondigd dat hen een sanctie van zes punten in mindering zal worden gebracht. Dit nieuws komt als een harde klap voor Vitesse, dat al eerder in aanvaring kwam met de voetbalbond vanwege licentieperikelen.

De straf van zes punten zal een grote impact hebben op de positie van Vitesse in de competitie. De club zal er alles aan moeten doen om deze tegenslag te boven te komen en te blijven strijden voor een goede eindklassering. Supporters van Vitesse zullen teleurgesteld zijn over deze nieuwe ontwikkeling en hopen dat de club snel weer op de juiste koers kan komen.

Het is nog niet bekend wat de precieze reden is voor de puntenstraf die Vitesse heeft gekregen. De licentiecommissie van de KNVB zal naar verwachting binnenkort met meer details naar buiten komen over de overtreding die tot deze sanctie heeft geleid. Voor nu rest Vitesse niets anders dan zich te focussen op de komende wedstrijden en proberen de verloren punten zo snel mogelijk weer goed te maken.