×
Home Nieuws Livescore

Rugani onder de indruk van De Ligt na Ajax-transfer

Rugani onder de indruk van De Ligt na Ajax-transfer
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 16:08 uur

De Italiaanse verdediger Daniele Rugani heeft zijn bewondering uitgesproken voor zijn voormalige teamgenoot Matthijs de Ligt, nadat de Nederlandse verdediger de overstap maakte naar Ajax. Rugani, die eerder samen met De Ligt bij Juventus speelde, onthulde dat er een sterke band bestaat tussen hen beiden. De twee verdedigers deelden enkele jaren geleden het veld in het shirt van de Italiaanse grootmacht.

Rugani, die momenteel uitkomt voor Rennes in de Franse Ligue 1, sprak vol lof over De Ligt en prees zijn kwaliteiten als verdediger. De Italiaan benadrukte dat De Ligt niet alleen op het veld indruk maakt, maar ook daarbuiten een goede relatie onderhoudt. Rugani gaf aan dat de vriendschap die ze hebben opgebouwd tijdens hun gezamenlijke periode bij Juventus nog steeds standhoudt, ondanks dat ze nu in verschillende competities spelen.

De Ligt, die in 2019 de overstap maakte van Juventus naar Ajax, heeft sinds zijn terugkeer naar Nederland indruk gemaakt met zijn sterke optredens. Rugani liet doorschemeren dat hij regelmatig contact heeft met De Ligt en dat ze elkaar blijven steunen in hun professionele carrières. De band tussen de twee verdedigers lijkt dus niet te zijn vervaagd, ondanks de afstand tussen hun huidige clubs. Rugani kijkt met warme gevoelens terug op de tijd die ze samen deelden op het veld en blijft trots op de successen die De Ligt behaalt in zijn loopbaan.