×
Home Nieuws Livescore

In-Beom Hwang optimistisch over toekomst bij Feyenoord

In-Beom Hwang optimistisch over toekomst bij Feyenoord
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 15:16 uur

De Zuid-Koreaanse middenvelder In-Beom Hwang straalt vertrouwen uit in de toekomst van Feyenoord. De nieuwkomer bij de Rotterdammers heeft een sterke start gemaakt en laat een positieve indruk achter tijdens zijn eerste optredens in het shirt van de club. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht voegt Hwang een nieuwe dimensie toe aan het spel van Feyenoord, wat de supporters hoop geeft op een succesvol seizoen.

Hwang, die in de zomer werd aangetrokken door Feyenoord, is vol lof over de kwaliteit van de spelersgroep. De Zuid-Koreaanse international is onder de indruk van het niveau en de professionaliteit van zijn teamgenoten. Hij prijst de teamgeest en de wil om te winnen binnen de selectie, wat volgens hem cruciaal is voor het behalen van goede resultaten in de competitie.

De 24-jarige middenvelder heeft al laten zien dat hij een belangrijke schakel kan zijn in het team van trainer Arne Slot. Met zijn dynamiek en creativiteit op het middenveld creƫert Hwang kansen voor zijn medespelers en draagt hij bij aan het aanvallende spel van Feyenoord. De supporters van de club hebben dan ook hoge verwachtingen van de Zuid-Koreaan en kijken reikhalzend uit naar wat hij nog meer kan laten zien in het Feyenoord-shirt.