×
Home Nieuws Livescore

Danny Koevermans: Sem Steijn perfect voor Feyenoord

Danny Koevermans: Sem Steijn perfect voor Feyenoord
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 14:08 uur

Voormalig spits Danny Koevermans is ervan overtuigd dat Sem Steijn perfect zou passen bij Feyenoord. De oud-voetballer is onder de indruk van de aanvallende middenvelder van FC Twente en gelooft dat hij over een specifieke eigenschap beschikt die goed aansluit bij de speelstijl van de Rotterdammers. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht zou Steijn volgens Koevermans een waardevolle toevoeging zijn voor het team van trainer Arne Slot.

Steijn, die momenteel furore maakt bij FC Twente, wordt al langer in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Feyenoord. De 20-jarige speler heeft laten zien dat hij zowel doelpunten kan maken als assists kan geven, wat hem een veelzijdige aanwinst maakt voor elke ploeg. Koevermans benadrukt echter dat het niet alleen om zijn statistieken gaat, maar vooral om zijn spelintelligentie en zijn vermogen om het team beter te laten spelen.

De specifieke eigenschap waar Koevermans naar verwijst, is de manier waarop Steijn ruimtes weet te benutten en zijn medespelers in scoringspositie weet te brengen. Deze kwaliteit sluit naadloos aan bij de filosofie van Feyenoord, waar men graag aanvallend en attractief voetbal wil spelen. Of de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden, is nog niet bekend, maar de lof van Koevermans zal ongetwijfeld de interesse van Feyenoord in Sem Steijn verder aanwakkeren.