×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem: 'Voetbal verdwenen uit Feyenoord elftal'

Van Hanegem: 'Voetbal verdwenen uit Feyenoord elftal'
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 13:32 uur

Voormalig Feyenoord-icoon Willem van Hanegem heeft zijn bezorgdheid geuit over het huidige niveau van het elftal van de Rotterdamse club. Na de overwinning van Feyenoord op NAC Breda afgelopen zondag (2-0), benadrukte Van Hanegem dat hij nog steeds van mening is dat 'al het voetbal is verdwenen' uit het team. Ondanks de positieve resultaten ziet de voormalige speler en trainer van Feyenoord nog geen duidelijke verbetering in het spel van de ploeg.

Van Hanegem richtte zijn kritiek specifiek op enkele spelers, waaronder Ayase Ueda, Igor Paixão, Gijs Smal en Jordan Lotomba. Hij benadrukte dat hij nog niet overtuigd is van de prestaties van deze spelers en dat er volgens hem nog veel werk aan de winkel is om Feyenoord weer op het gewenste niveau te krijgen. De voormalige middenvelder maakt zich zorgen over de toekomst van de club en hoopt op een snelle ommekeer in het spel van Feyenoord.

Met zijn scherpe analyse en kritische blik blijft Willem van Hanegem een prominente stem in het Nederlandse voetbal. Zijn opmerkingen zullen ongetwijfeld de nodige discussie en reflectie teweegbrengen binnen de club en onder de supporters. Het is nu aan Feyenoord en de betreffende spelers om te bewijzen dat zij de kritiek van Van Hanegem kunnen weerleggen en het tij kunnen keren in het lopende seizoen.