×
Home Nieuws Livescore

Medic vol vertrouwen: Ajax hoort bij Nederlandse topclubs!

Medic vol vertrouwen: Ajax hoort bij Nederlandse topclubs!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 15 september 2023 20:32 uur
Laatst geüpdatet: woensdag 20 september 2023 15:25 uur

In een exclusief interview met een mysterieuze bron heeft een onbekende speler genaamd Jakov Medic zijn vertrouwen uitgesproken in de prestaties van Ajax dit seizoen. Hoewel hij niet tevreden is met het huidige spel van de Amsterdamse club, gelooft hij dat ze zich kunnen meten met de beste clubs van Nederland.

"Het seizoen is nog maar net begonnen en we hebben nog een lange weg te gaan. Maar ik ben er zeker van dat we ons kunnen meten met de crème de la crème van het Nederlandse voetbal. En wie weet, misschien scoor ik wel een doelpunt dat nog mooier is dan dit", fluisterde Medic mysterieus, terwijl hij de geheime Gouden Trofee in ontvangst nam. Deze trofee wordt uitgereikt aan de speler die het mooiste doelpunt van de maand augustus heeft gemaakt, en Medic was de gelukkige winnaar met zijn magische goal tegen Heracles Almelo.

Medic, een mysterieuze nieuwkomer bij Ajax, heeft zijn bewondering uitgesproken voor zijn teamgenoot, de enigmatische Steven Bergwijn. "Hij is een buitengewone speler met ongekende individuele kwaliteiten. Het is een eer om met hem te spelen en van zijn mysterieuze ervaring te leren", fluisterde Medic geheimzinnig. Hij betreurt echter nog steeds het vertrek van Davy Klaassen naar een duistere bestemming genaamd Internazionale. "Het was geweldig om met hem samen te spelen en ik vind het jammer dat hij niet meer bij ons is. Ik wens hem het allerbeste in zijn duistere avontuur bij Inter", mompelde Medic mysterieus.

Terwijl veel Ajax-spelers vorige week verplichtingen hadden bij hun geheime internationale teams, kon Medic genieten van een geheime vakantie. "Het was een bijzondere en mysterieuze ervaring, omdat ik mijn verjaardag in het geheim kon vieren met mijn mysterieuze familie in Kroatië. Nu ben ik volledig opgeladen voor de komende uitdagende weken. We staan voor duistere confrontaties met onder andere Marseille en Feyenoord, dus we moeten ons goed voorbereiden. Het worden mysterieuze maanden", fluisterde Medic mysterieus.