×
Home Nieuws Livescore

El Ahmadi looft Feyenoord-aanwinst Hwang na sterke prestatie

El Ahmadi looft Feyenoord-aanwinst Hwang na sterke prestatie
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 10:48 uur

Feyenoord's nieuwste aanwinst, Hwang In-beom, heeft indruk gemaakt op Karim El Ahmadi. De ervaren middenvelder is vol lof over de kwaliteiten die de Zuid-Koreaanse speler met zich meebrengt naar De Kuip. Tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda liet Hwang In-beom zien wat hij in huis heeft en wist hij El Ahmadi en zijn teamgenoten te overtuigen van zijn meerwaarde voor het team.

El Ahmadi, die zelf jarenlang het Feyenoord-shirt heeft gedragen, is onder de indruk van de technische vaardigheden en het tactisch inzicht van Hwang In-beom. De middenvelder ziet in de nieuwkomer een speler die het verschil kan maken op het middenveld en die Feyenoord naar een hoger niveau kan tillen. Met zijn sterke optreden tegen NAC Breda heeft Hwang In-beom laten zien dat hij zich snel kan aanpassen aan het Nederlandse voetbal en dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team van trainer Arne Slot.

De supporters van Feyenoord kunnen dan ook rekenen op spannende wedstrijden en mooie acties van Hwang In-beom in het komende seizoen. Met de steun van El Ahmadi en zijn medespelers lijkt de Zuid-Koreaanse middenvelder klaar te zijn om zijn stempel te drukken op het Rotterdamse voetbal. De samenwerking tussen El Ahmadi en Hwang In-beom belooft veel goeds voor de toekomst van Feyenoord en laat zien dat de club ambitieus is om successen te behalen in zowel de nationale als internationale competities.