×
Home Nieuws Livescore

Timber en Havertz vestigen record zonder succesvolle passes

Timber en Havertz vestigen record zonder succesvolle passes
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 10:24 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen hebben Jurriën Timber en zijn Arsenal-teamgenoot Kai Havertz een negatief record gevestigd in de Premier League. Tijdens hun wedstrijd tegen Manchester City slaagden de twee er niet in om gedurende ruim negentig minuten een succesvolle pass te geven. Ondanks deze teleurstellende prestatie hebben de Engelse media echter lof toegezwaaid aan Timber, die opvallend genoeg ruime voldoendes heeft ontvangen.

De prestatie van Timber en Havertz op het veld tegen Manchester City heeft de gemoederen doen oplaaien in de voetbalwereld. Het feit dat beide spelers er niet in slaagden om een enkele succesvolle pass te voltooien, is een zeldzaamheid in de competitie. Desondanks lijkt Timber, ondanks het record, te kunnen rekenen op steun en waardering vanuit de Engelse media.

Hoewel het negatieve record van Timber en Havertz ongetwijfeld voor discussie zal zorgen, is het opvallend dat Timber zelf niet direct onder vuur ligt. Zijn optreden tijdens de wedstrijd lijkt door de media te worden gezien als een uitzonderlijke prestatie, ondanks het gebrek aan succesvolle passes. Het is dan ook interessant om te zien hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke impact dit zal hebben op Timber en zijn positie binnen het Arsenal-team.