×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord geschokt door rellende NAC-supporters in De Kuip

Feyenoord geschokt door rellende NAC-supporters in De Kuip
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 09:08 uur

Na de wedstrijd tussen Feyenoord en NAC Breda in De Kuip liep het flink uit de hand. De rellende supporters van NAC Breda zorgden voor grote onrust en angst bij de medewerkers van de Rotterdamse club. Volgens RTV Rijnmond kwamen vijf medewerkers in de verdrukking en beleefden zij angstaanjagende momenten. Feyenoord is geschrokken van de heftigheid van de situatie en neemt de gebeurtenissen zeer serieus.

De confrontatie tussen de supporters vond plaats na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd. Wat begon als een sportieve strijd op het veld, eindigde in chaos en geweld buiten de lijnen. De beelden van de rellen tonen de verhitte sfeer en de onveilige situatie waarin de medewerkers van Feyenoord terechtkwamen. De club benadrukt dat dergelijk gedrag onacceptabel is en dat de veiligheid van iedereen voorop staat.

Feyenoord zal in samenwerking met de autoriteiten en de KNVB onderzoeken wat er precies is gebeurd en welke maatregelen er genomen kunnen worden om herhaling te voorkomen. De club roept op tot respect en sportiviteit, zowel binnen als buiten het stadion. De gebeurtenissen hebben een schaduw geworpen over de sportieve prestaties en de sfeer rondom de wedstrijd, en Feyenoord hoopt dat er snel passende maatregelen genomen kunnen worden om de veiligheid en het plezier van alle betrokkenen te waarborgen.