×
Home Nieuws Livescore

Top-drie Eredivisie wint zonder overtuiging, Ajax teleurstellend

Top-drie Eredivisie wint zonder overtuiging, Ajax teleurstellend
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 08:56 uur

Dit weekend wisten zowel PSV als Feyenoord plichtmatige overwinningen te behalen in de Eredivisie, maar hun prestaties wisten niet echt te overtuigen. De ochtendkranten zijn kritisch over de optredens van de traditionele top-drie, waarbij ook Ajax niet wist te imponeren.

PSV slaagde erin om drie punten veilig te stellen, maar het spel liet te wensen over volgens de analisten. De Eindhovenaren zullen meer consistentie moeten tonen om echt mee te kunnen strijden om de titel. Feyenoord behaalde eveneens een overwinning, maar ook zij kregen kritiek op hun spel. De Rotterdammers zullen moeten verbeteren om aansluiting te houden bij de top van de Eredivisie.

Ajax, de regerend kampioen, kon dit weekend ook niet overtuigen. De Amsterdammers slaagden er niet in om de drie punten veilig te stellen en lieten steken vallen in de titelrace. De druk zal toenemen voor Ajax om hun vorm te herpakken en weer dominantie te tonen in de competitie.

Al met al was het een weekend waarin de traditionele top-drie van de Eredivisie weliswaar overwinningen boekte, maar waarbij er nog veel werk aan de winkel is om echt te overtuigen. De concurrentie zit niet stil en de clubs zullen moeten blijven verbeteren om succesvol te blijven in de Nederlandse competitie.