×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz twijfelt aan zegereeks PSV na vormdip

Peter Bosz twijfelt aan zegereeks PSV na vormdip
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 08:16 uur

Trainer Peter Bosz heeft aangegeven dat hij niet verwacht dat zijn PSV dit seizoen een vergelijkbare winstreak zal neerzetten als vorig jaar. De coach van de Eindhovenaren is van mening dat zijn team momenteel niet in dezelfde topvorm verkeert als het afgelopen seizoen, en erkent dat het behalen van zeventien opeenvolgende overwinningen een behoorlijk lastige opgave zou zijn.

Bosz benadrukt dat het belangrijk is om realistisch te blijven en te erkennen dat elke wedstrijd zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Hoewel hij vertrouwen heeft in de kwaliteiten van zijn spelers, is hij zich ervan bewust dat consistentie in prestaties een grote rol speelt bij het behalen van dergelijke indrukwekkende reeksen overwinningen.

De coach ziet het als een gezonde uitdaging voor zijn team om te streven naar verbetering en constante groei, in plaats van zich te richten op het evenaren van prestaties uit het verleden. Bosz gelooft dat het belangrijk is om te blijven evolueren en te leren van zowel successen als tegenslagen, om zo als team sterker te worden en te blijven ontwikkelen in de competitie.