×
Home Nieuws Livescore

Van Hooijdonk verbaasd over keuze Pasveer boven Ramaj bij Ajax

Van Hooijdonk verbaasd over keuze Pasveer boven Ramaj bij Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 08:08 uur

Voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk heeft zijn verbazing geuit over de keuze van Ajax-coach Francesco Farioli om Remko Pasveer boven Diant Ramaj te verkiezen als eerste doelman. Ondanks de ervaring die Pasveer met zich meebrengt, begrijpt Van Hooijdonk nog steeds niet waarom de coach voor deze beslissing heeft gekozen.

Van Hooijdonk, die nu als analist werkzaam is, benadrukt het talent en potentieel van Ramaj en gelooft dat de jonge doelman de kans verdient om zich te bewijzen op het hoogste niveau. Hij is van mening dat de jeugdige energie en frisheid van Ramaj een waardevolle toevoeging zouden zijn voor het team van Ajax.

De keuze voor Pasveer lijkt voornamelijk gebaseerd te zijn op zijn jarenlange ervaring in het professionele voetbal. Echter, Van Hooijdonk blijft bij zijn standpunt dat de jeugd niet onderschat moet worden en dat Ramaj wellicht de verrassing zou kunnen zijn die Ajax nodig heeft om succes te behalen in het komende seizoen.

Het blijft een interessante discussie binnen de voetbalwereld en het is duidelijk dat Van Hooijdonk en Farioli het niet helemaal eens zijn over de beste keuze voor de positie onder de lat bij Ajax. Het is afwachten hoe deze beslissing zich zal vertalen op het veld en of de coach uiteindelijk gelijk zal krijgen met zijn keuze voor ervaring boven jeugdig talent.