×
Home Nieuws Livescore

Van Hooijdonk verbaasd over Ajax's keuze Perisic vs Klaassen

Van Hooijdonk verbaasd over Ajax's keuze Perisic vs Klaassen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 07:16 uur

Voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk heeft zijn verbazing geuit over de beslissing van Ajax om af te zien van de komst van Ivan Perisic. De ervaren speler stond op het punt om naar Amsterdam te komen, maar de deal ging uiteindelijk niet door. Van Hooijdonk vindt het vreemd dat Ajax vervolgens wel besloot om Davy Klaassen aan te trekken, terwijl Perisic ook een waardevolle toevoeging had kunnen zijn voor het team.

Aan de andere kant is oud-voetballer Theo Janssen van mening dat Davy Klaassen zeker over kwaliteiten beschikt die Ajax goed kan gebruiken. Janssen gelooft dat Klaassen een belangrijke rol kan spelen in het team van trainer Francesco Farioli. De voormalige middenvelder is ervan overtuigd dat Klaassen de selectie kan versterken en van toegevoegde waarde kan zijn op het veld.

De discussie over de keuzes van Ajax op de transfermarkt blijft dus voortduren, met verschillende meningen van voetbalanalisten en oud-spelers. Het is duidelijk dat de transferperiode altijd voor de nodige opschudding zorgt en dat het maken van de juiste keuzes cruciaal is voor het succes van een team. We zullen moeten afwachten hoe de nieuwe aanwinsten zich zullen manifesteren en of zij inderdaad het verschil kunnen maken voor Ajax in het komende seizoen.