×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem en Klaassen: Ajax heeft meer in petto

Van Hanegem en Klaassen: Ajax heeft meer in petto
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 00:56 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem heeft zich aangesloten bij de visie van Davy Klaassen, die onlangs verklaarde dat hij niet gelooft in een tussenjaar voor Ajax. In een column voor het Algemeen Dagblad deelde Van Hanegem zijn optimisme over de kansen van de Amsterdamse club in het komende seizoen. De voormalige middenvelder, bijgenaamd 'De Kromme', is ervan overtuigd dat Ajax meer in zijn mars heeft en dat er successen te behalen zijn.

Van Hanegem, die zelf een rijke historie heeft bij Feyenoord, is niet bang om zijn mening te geven over de prestaties van Ajax. Hij gelooft dat de ploeg van trainer Erik ten Hag in staat is om komend seizoen opnieuw hoge ogen te gooien, zowel nationaal als internationaal. Met spelers als Klaassen in de gelederen, die vastberaden zijn om te strijden voor de titel, ziet Van Hanegem een veelbelovende toekomst voor de club uit de hoofdstad.

De voormalige Oranje-international benadrukt het belang van vastberadenheid en teamgeest in het behalen van succes. Hij is ervan overtuigd dat Ajax met de juiste instelling en focus in staat is om grote prestaties neer te zetten. Van Hanegem kijkt dan ook reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen en is vol vertrouwen dat Ajax een rol van betekenis zal spelen in zowel de Eredivisie als in Europa.