×
Home Nieuws Livescore

AC Milan wint stadsderby tegen Internazionale met late goal.

AC Milan wint stadsderby tegen Internazionale met late goal.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 00:40 uur

AC Milan triomfeert in de stadsderby tegen aartsrivaal Internazionale! Het team, onder leiding van de Nederlandse international Tijani Reijnders, wist vlak voor het eindsignaal de winnende treffer te maken, waardoor de rood-zwarte brigade zegevierde in de Derby della Madonnina.

De wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale was een ware krachtmeting tussen de twee Milanese grootmachten. Beide teams streden verbeten om de overwinning, maar het was uiteindelijk AC Milan die aan het langste eind trok. Met de 1-2 overwinning op zak kunnen de rood-zwarten met opgeheven hoofd terugkijken op deze beladen derby.

De goal vlak voor tijd zorgde voor een daverende ontlading bij de spelers en fans van AC Milan. De vreugde was grenzeloos toen het duidelijk werd dat zij de derby hadden gewonnen. De overwinning op Internazionale zal ongetwijfeld de boeken ingaan als een historisch moment voor AC Milan en haar supporters.

Met deze triomf verstevigt AC Milan haar positie in de Italiaanse Serie A en laat het zien dat zij nog altijd een geduchte tegenstander zijn voor iedere club. De ploeg van Tijani Reijnders kan met trots terugkijken op deze overwinning en zich opmaken voor de volgende uitdaging in het Italiaanse voetbal.