×
Home Nieuws Livescore

Karim El Ahmadi lovend over kwaliteiten Rick Karsdorp

Karim El Ahmadi lovend over kwaliteiten Rick Karsdorp
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 september 2024 00:08 uur

Voormalig Feyenoord-middenvelder Karim El Ahmadi heeft zijn bewondering uitgesproken voor de kwaliteiten van Rick Karsdorp. De rechtsback, momenteel spelend voor PSV, wist tijdens zijn periode bij Feyenoord een diepe indruk achter te laten op El Ahmadi. In een recent interview met 'Dit was het Weekend' onthulde El Ahmadi dat Karsdorp zo'n exceptioneel talent was, dat hij zelfs op slechts zestig procent van zijn kunnen al de beste was.

El Ahmadi, die zelf bekend staat om zijn scherpe inzicht op het veld, prees de technische vaardigheden en het doorzettingsvermogen van Karsdorp. De Marokkaanse international benadrukte dat Karsdorp een speler is met een ongekende potentie en een natuurlijk talent voor het spel. Zijn vermogen om op jonge leeftijd al zo'n impact te hebben op zijn teamgenoten, zoals El Ahmadi, is volgens velen een teken van zijn uitzonderlijke talent.

De lovende woorden van El Ahmadi over Karsdorp hebben de voetbalwereld doen opschrikken. Met Karsdorp nu actief bij PSV, wordt er reikhalzend uitgekeken naar hoe hij zijn carrière verder zal ontwikkelen. De complimenten van een ervaren speler als El Ahmadi zullen ongetwijfeld een extra motivatie zijn voor Karsdorp om zijn potentieel volledig te benutten en zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.