×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz geërgerd door instelling PSV tegen Fortuna Sittard

Peter Bosz geërgerd door instelling PSV tegen Fortuna Sittard
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 23:56 uur

Trainer Peter Bosz van PSV was niet te spreken over de instelling van zijn team in de eerste helft van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. De coach gaf aan dat hij wel acht of negen spelers had willen wisselen tijdens de rust, zo teleurgesteld was hij in de prestatie van zijn ploeg. Bosz benadrukte het belang van een goede instelling en intensiteit op het veld, en was duidelijk gefrustreerd over het gebrek daaraan bij zijn spelers.

Ook speler Malik Tillman uitte zijn zorgen over de intensiteit van PSV tijdens de persconferentie na de wedstrijd. Tillman benadrukte dat de Eindhovenaren meer drive en scherpte moeten tonen om succesvol te zijn. De jonge voetballer sprak openlijk over het gebrek aan intensiteit en de noodzaak voor verbetering binnen het team.

De kritiek van zowel Bosz als Tillman onderstreept de urgentie voor PSV om hun instelling en intensiteit op het veld te verbeteren. Met belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht, zullen de spelers van de Eindhovense club moeten reageren op deze harde woorden en laten zien dat zij de mentaliteit hebben om te strijden voor de overwinning.