×
Home Nieuws Livescore

Bosz ontevreden over PSV-spel in Sittard ondanks overwinning.

Bosz ontevreden over PSV-spel in Sittard ondanks overwinning.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 23:16 uur

Trainer Peter Bosz van PSV was teleurgesteld over het vertoonde spel van zijn team tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Vooral de eerste helft kon de coach niet bekoren. Ondanks de uiteindelijke 1-3 overwinning was Bosz niet tevreden over de prestaties van zijn spelers. De wissel van Joey Veerman had volgens de oefenmeester geen invloed op het resultaat, aangezien hij vond dat er meer aspecten waren die verbeterd moesten worden.

Bosz benadrukte dat PSV beter moet presteren om hun ambities waar te maken. De coach was kritisch op het gebrek aan scherpte en efficiëntie in het spel van zijn team. Hij eist meer van zijn spelers en wil dat zij zichzelf blijven uitdagen om te verbeteren, ongeacht de uitslag van de wedstrijd.

De overwinning op Fortuna Sittard mag dan wel behaald zijn, maar Bosz weet dat er nog veel werk aan de winkel is voor PSV. De coach zal zijn team blijven pushen om het maximale uit zichzelf te halen en te streven naar consistente topprestaties. Bosz is vastberaden om PSV naar een hoger niveau te tillen en zal niet tevreden zijn met middelmatige vertoningen zoals die tegen Fortuna.