×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber ziet Feyenoord groeien na overwinning op NAC.

Quinten Timber ziet Feyenoord groeien na overwinning op NAC.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 17:32 uur

Feyenoord-captain Quinten Timber is vol lof over de vooruitgang die zijn team boekt. Na een zware week wisten de Rotterdammers met 2-0 te winnen van NAC Breda, wat voor opluchting zorgde binnen de club. Timber, die een belangrijke rol speelde in de overwinning, is verheugd dat Feyenoord de supporters iets heeft kunnen teruggeven na een periode van teleurstelling.

De overwinning op NAC Breda markeert een positieve ontwikkeling voor Feyenoord, dat de laatste tijd wisselvallige resultaten heeft geboekt. Timber benadrukt dat het harde werk van het team langzaam maar zeker begint vruchten af te werpen, en dat de spelers steeds beter op elkaar ingespeeld raken. De aanvoerder is optimistisch over de toekomst en gelooft dat Feyenoord op de goede weg is om weer aan te sluiten bij de top van de Eredivisie.

Met de overwinning op NAC Breda heeft Feyenoord niet alleen drie punten gepakt, maar ook het vertrouwen binnen de ploeg versterkt. Timber benadrukt het belang van deze overwinning als een keerpunt voor het team, dat nu met hernieuwde energie en vastberadenheid verder kan bouwen aan een succesvol seizoen. De aanvoerder kijkt met optimisme naar de toekomst en gelooft dat Feyenoord klaar is om te strijden voor de prijzen.