×
Home Nieuws Livescore

Mario Been: In-beom Hwang boven Ramiz Zerrouki bij Feyenoord

Mario Been: In-beom Hwang boven Ramiz Zerrouki bij Feyenoord
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 17:16 uur

Voormalig Feyenoord-trainer Mario Been heeft zijn mening gegeven over de keuze tussen In-beom Hwang en Ramiz Zerrouki bij de Rotterdamse club. Been is van mening dat de Zuid-Koreaan voorlopig de voorkeur zal krijgen boven Zerrouki. Als ESPN-analist gelooft Been dat Feyenoord kan bouwen op de kwaliteiten van Hwang, die volgens hem een waardevolle toevoeging kan zijn aan het team.

Been, die zelf een verleden heeft bij Feyenoord, benadrukt het potentieel van Hwang en ziet hem als een speler die van grote waarde kan zijn voor de club. Met zijn ervaring en inzicht in het voetbal, gelooft Been dat Hwang de juiste keuze is voor het team op dit moment. Hij is ervan overtuigd dat de Zuid-Koreaan een belangrijke rol kan spelen in het succes van Feyenoord in de nabije toekomst.

Hoewel Zerrouki ook talentvol is, is Been van mening dat Hwang momenteel de betere optie is voor Feyenoord. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht kan Hwang een belangrijke schakel worden in het team van trainer Arne Slot. Been kijkt dan ook met optimisme naar de toekomst van Feyenoord met Hwang als een van de sleutelspelers in het elftal.