×
Home Nieuws Livescore

Van Persie trots op Heerenveen na winst Derby

Van Persie trots op Heerenveen na winst Derby
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 16:16 uur

Robin van Persie straalt van trots na de indrukwekkende prestatie van SC Heerenveen in de wedstrijd tegen FC Groningen. De voormalige topspits, nu werkzaam als coach, is vol lof over het spel dat zijn team op de mat legde tijdens de gewonnen Derby van het Noorden. Met een score van 2-1 wist Heerenveen de overwinning binnen te slepen, en Van Persie kan niet anders dan zijn spelers complimenteren voor hun inzet en kwaliteit.

De oefenmeester benadrukt de vastberadenheid en het harde werk dat zijn spelers hebben laten zien op het veld. Van Persie is duidelijk onder de indruk van de teamgeest en het tactische vernuft waarmee Heerenveen de tegenstander wist te verslaan. De voormalige Oranje-international ziet veel potentie in zijn team en is optimistisch over de toekomstige prestaties van SC Heerenveen in het seizoen.

Na de wedstrijd sprak Van Persie vol lof over de individuele bijdragen van zijn spelers, die stuk voor stuk een cruciale rol speelden in de overwinning. De coach benadrukt het belang van teamwork en discipline, en is ervan overtuigd dat Heerenveen met deze mentaliteit nog veel successen kan behalen. Van Persie kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar de komende wedstrijden en is vastbesloten om zijn team naar nog meer overwinningen te leiden.