×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez geblesseerd, Ayase Ueda scoort voor Feyenoord

Santiago Gimenez geblesseerd, Ayase Ueda scoort voor Feyenoord
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 16:08 uur

Zondagmiddag tijdens de spannende wedstrijd tussen Feyenoord en NAC moest Santiago Gimenez helaas voortijdig het veld verlaten. De Mexicaanse spits raakte plotseling geblesseerd en kon niet verder spelen. Het was een zorgwekkend moment voor de Feyenoord-fans, die hun sterspeler met een brancard van het veld zagen gaan.

Gelukkig was daar Ayase Ueda, die als vervanger van Gimenez het veld betrad. De Japanse aanvaller liet meteen zijn klasse zien door niet veel later een belangrijk doelpunt te scoren. Met zijn snelle acties en scherpe schoten zorgde Ueda voor nieuw elan in het Feyenoord-team en gaf hij de supporters weer hoop op een positief resultaat.

Hoewel Gimenez' blessure een domper was voor het team, wist Feyenoord dankzij de sterke invalbeurt van Ueda de wedstrijd met opgeheven hoofd voort te zetten. De supporters juichten voor de moedige spelers en hoopten op een spoedig herstel voor hun geliefde spits. De veerkracht van het team werd opnieuw getoond en de overwinning werd met nog meer vastberadenheid nagestreefd.