×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag teleurgesteld in seizoenstart Manchester United na gelijkspel.

Ten Hag teleurgesteld in seizoenstart Manchester United na gelijkspel.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 14:16 uur

Nederlandse manager Erik ten Hag uit zijn teleurstelling over de seizoensstart van Manchester United. De coach was niet blij met het resultaat van het Premier League-duel tegen Crystal Palace, waarbij beide teams niet tot scoren kwamen. Ten Hag had gehoopt op een betere prestatie van zijn ploeg, maar moest genoegen nemen met een gelijkspel.

De Nederlandse trainer ziet ruimte voor verbetering bij Manchester United en zal hard werken om het team naar een hoger niveau te tillen. Ondanks de teleurstellende resultaten in de eerste wedstrijden van het seizoen, blijft Ten Hag optimistisch over de kansen van zijn team. Hij gelooft in de kwaliteiten van zijn spelers en is vastbesloten om successen te behalen in de komende wedstrijden.

Ten Hag benadrukt het belang van hard werken en teamspirit om de doelen van Manchester United te bereiken. De coach is vastberaden om de spelers te motiveren en te inspireren om het beste uit henzelf te halen. Met zijn ervaring en tactisch inzicht hoopt Ten Hag de ploeg naar een succesvol seizoen te leiden en de fans trots te maken.