×
Home Nieuws Livescore

sc Heerenveen-iconen lovend over Robin van Persie

sc Heerenveen-iconen lovend over Robin van Persie
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 12:56 uur

Na de teleurstellende nederlaag tegen AZ blijven de legendarische figuren van sc Heerenveen, Foppe de Haan en Riemer van der Velde, vol lof over Robin van Persie. De voormalige Oranje topscorer brengt volgens hen een nieuwe energie naar het Abe Lenstra Stadion, ondanks de recente tegenslag van het team.

Foppe de Haan, die bekend staat om zijn succesvolle periode als coach van sc Heerenveen, en Riemer van der Velde, een icoon in de geschiedenis van de club, zijn onder de indruk van de impact die Van Persie heeft op en buiten het veld. Zijn ervaring en klasse stralen volgens hen af op de hele ploeg, zelfs na een mindere wedstrijd tegen AZ.

Van Persie, als topscorer aller tijden van het Nederlands elftal, brengt een stukje magie naar de Friese club. Zijn aanwezigheid alleen al zorgt voor een positieve sfeer en een gevoel van hoop onder de fans en spelers van sc Heerenveen. Ondanks de huidige tegenslagen blijven De Haan en Van der Velde geloven in de toegevoegde waarde van de voormalige superster.

Met Van Persie aan boord lijkt sc Heerenveen een nieuwe weg in te slaan, en de clublegendes zijn vastberaden om het beste uit deze samenwerking te halen. De komst van de ervaren spits heeft de potentie om de club naar nieuwe hoogten te brengen en de fans te laten dromen van succesvolle tijden in het Abe Lenstra Stadion.