×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona medisch team verbaasd over Frenkie's enkelblessure

FC Barcelona medisch team verbaasd over Frenkie's enkelblessure
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 12:24 uur

De medische staf van FC Barcelona staat voor een uitdaging met de enkelblessure van Frenkie de Jong. Volgens Diario AS is de afdeling 'verbijsterd' door de complexiteit van de blessure van de Oranje-international. Na vijf maanden van herstel traint De Jong weer mee met de groep, maar zijn enkel blijft een bron van zorg. Het gevoel in zijn enkel varieert van dag tot dag, waardoor het onduidelijk is wanneer hij weer volledig fit zal zijn en zijn rentree kan maken op het veld.

De Jong, die geblesseerd raakte tijdens de wedstrijd tegen Real Madrid, heeft een lange weg afgelegd in zijn herstelproces. Ondanks zijn terugkeer in de groepstrainingen, blijft de enkelblessure een onvoorspelbaar element in zijn revalidatie. De medische staf van FC Barcelona houdt de situatie nauwlettend in de gaten en werkt samen met De Jong om hem zo snel en veilig mogelijk terug te brengen naar zijn topvorm.

Het is een zware periode voor De Jong, die geduldig moet zijn en zich moet richten op zijn herstel. De onzekerheid over zijn terugkeer op het veld brengt de nodige spanning met zich mee, zowel voor de speler zelf als voor de club en de fans. FC Barcelona zal er alles aan doen om De Jong de juiste ondersteuning te bieden en hem te helpen bij zijn terugkeer naar het voetbalveld, waar hij zo gemist wordt.