×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay: 'Jan Faberski verdient kans bij Ajax!'

Hans Kraay: 'Jan Faberski verdient kans bij Ajax!'
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 11:24 uur

Voormalig voetballer en huidige ESPN-verslaggever Hans Kraay Jr. heeft zich uitgesproken over de situatie bij Ajax na het teleurstellende gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. Kraay doet een dringend beroep op Ajax-trainer Francesco Farioli om Jan Faberski een kans te geven in het eerste elftal van de Amsterdammers. De jonge Faberski wordt door Kraay gezien als een speler die het team een nieuwe impuls kan geven na het puntenverlies in Deventer.

Kraay, bekend om zijn uitgesproken mening, is van mening dat Faberski de kwaliteiten bezit om een verschil te maken in het elftal van Ajax. Na het gelijkspel tegen Go Ahead Eagles, waarbij Ajax niet wist te overtuigen, vindt Kraay het tijd voor verandering. Hij ziet in Faberski een speler met potentie en wil dat Farioli hem de kans geeft om zich te bewijzen op het hoogste niveau.

De druk op Farioli neemt toe na de kritiek van Kraay en de teleurstellende resultaten van Ajax. De fans van de club uit Amsterdam snakken naar succes en verwachten dat er snel verbetering komt. Of Farioli gehoor zal geven aan het advies van Kraay en Faberski een kans zal geven in het eerste elftal, zal de komende wedstrijden moeten blijken.