×
Home Nieuws Livescore

Dilrosun en Doekhi overwegen Surinaams interlandavontuur

Dilrosun en Doekhi overwegen Surinaams interlandavontuur
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 11:08 uur

Het Surinaamse voetbalteam Natio zou binnenkort mogelijk versterkt kunnen worden door Javairô Dilrosun en Danilho Doekhi. Bondscoach Stanley Menzo heeft tijdens een interview bij Goedemorgen Eredivisie laten doorschemeren dat beide spelers overwegen om voor een interlandloopbaan bij Suriname te kiezen. Dit nieuws heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet en fans zijn enthousiast over de mogelijke toevoeging van deze talentvolle spelers aan het nationale team.

Javairô Dilrosun, die momenteel uitkomt voor Hertha BSC in de Bundesliga, en Danilho Doekhi, die zijn kunsten vertoont bij Vitesse in de Eredivisie, hebben beiden Surinaamse roots. De keuze om voor Suriname te spelen zou voor hen een manier kunnen zijn om hun band met het land van hun voorouders te versterken en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het Surinaamse voetbal.

Stanley Menzo, die zelf een voormalig doelman van Surinaamse afkomst is, is verheugd over de interesse van Dilrosun en Doekhi om voor Natio uit te komen. Hij ziet in beide spelers waardevolle aanwinsten voor het team en gelooft dat hun ervaring en kwaliteiten een positieve invloed kunnen hebben op het Surinaamse voetbal. De bondscoach kijkt reikhalzend uit naar de beslissing van de spelers en hoopt dat zij ervoor kiezen om voor Suriname te spelen.

De mogelijke komst van Javairô Dilrosun en Danilho Doekhi naar het Surinaamse nationale team zou een grote stap voorwaarts betekenen voor het Surinaamse voetbal. Met hun talent en ervaring zouden zij Natio kunnen helpen om zich verder te ontwikkelen en wellicht successen te behalen op internationaal niveau. Fans van het Surinaamse voetbal houden dan ook vol spanning de ontwikkelingen rondom deze potentiële versterkingen in de gaten.