×
Home Nieuws Livescore

Halilovic: Perisic zal PSV laten schitteren tegen Fortuna

Halilovic: Perisic zal PSV laten schitteren tegen Fortuna
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 08:48 uur

De Kroatische voetballer Alen Halilovic heeft vol vertrouwen uitgesproken dat zijn landgenoot Ivan Perisic een grote impact zal hebben bij PSV. Halilovic, die momenteel speelt voor Fortuna Sittard, heeft een hechte vriendschap met Perisic en gelooft dat de kersverse aanwinst van de Eindhovense club snel zijn stempel zal drukken. De twee zullen elkaar zondagmiddag treffen wanneer PSV op bezoek gaat bij Fortuna Sittard in Limburg.

Halilovic, die bekend staat om zijn creativiteit en spelinzicht, is ervan overtuigd dat Perisic een belangrijke toevoeging zal zijn aan het team van PSV. De ervaren Perisic, die eerder speelde voor clubs als Inter Milan en Bayern München, brengt niet alleen kwaliteit op het veld, maar ook leiderschap en ervaring.

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PSV belooft een interessante ontmoeting te worden, met Halilovic en Perisic als centrale figuren aan beide zijden van het veld. De fans kunnen uitkijken naar een boeiend duel tussen deze twee Kroatische talenten, die vastbesloten zijn om hun stempel te drukken op de Eredivisie en hun teams naar succes te leiden.