×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax kritisch na verlies tegen Go Ahead Eagles

Trainer Ajax kritisch na verlies tegen Go Ahead Eagles
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 08:16 uur

Na de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Ajax heeft Francesco Farioli, de coach van Ajax, zijn ontevredenheid geuit over het spel van zijn team. In een opvallend kritische reactie liet hij weten dat hij weinig positiefs kon ontdekken in het optreden van zijn spelers in Deventer. De Amsterdammers slaagden er niet in om indruk te maken en Farioli was duidelijk teleurgesteld over het vertoonde spel.

Ondanks de hoge verwachtingen die er altijd zijn rondom Ajax, slaagde het team er niet in om te overtuigen tegen Go Ahead Eagles. Farioli benadrukte dat er veel verbeterd moet worden en dat hij niet tevreden was met de prestatie van zijn elftal. De coach gaf aan dat er meer van de spelers verwacht wordt en dat zij beter moeten laten zien wat ze in huis hebben.

De kritische woorden van Farioli zullen ongetwijfeld tot gespreksstof leiden binnen de club en onder de supporters. Het is duidelijk dat de coach hoge eisen stelt aan zijn spelers en dat hij niet zal schromen om hen daarop aan te spreken. De komende trainingen zullen dan ook in het teken staan van verbetering en het herstellen van de teleurstellende vertoning tegen Go Ahead Eagles.