×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag verwerpt Redknapp's onzin over Rashford's bankzit.

Ten Hag verwerpt Redknapp's onzin over Rashford's bankzit.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 22 september 2024 07:32 uur

De Nederlandse voetbaltrainer Erik ten Hag heeft zich fel uitgelaten over de uitspraken van Jamie Redknapp, analist bij Sky Sports. Redknapp suggereerde voorafgaand aan het duel van Manchester United tegen Crystal Palace dat Marcus Rashford op de bank zat vanwege een incident achter de schermen. Ten Hag noemt deze bewering echter klinkklare onzin en is duidelijk niet gecharmeerd van Redknapp's opmerkingen.

Ten Hag, die momenteel aan het roer staat bij Ajax, reageerde verontwaardigd op de suggestie van Redknapp. Volgens de Nederlandse manager is er geen enkele waarheid in het verhaal dat er iets achter de schermen zou zijn gebeurd waardoor Rashford niet in de basis stond. Hij benadrukte dat dergelijke speculaties schadelijk kunnen zijn voor spelers en clubs en dat het belangrijk is om feitelijke informatie te verspreiden.

De uitspraken van Redknapp hebben voor de nodige opschudding gezorgd in de voetbalwereld. Ten Hag benadrukte dat hij als trainer altijd het beste voor heeft met zijn spelers en dat hij niet gediend is van ongefundeerde beschuldigingen. Hij riep op tot respect en verantwoordelijkheid in de berichtgeving rondom voetbalzaken en benadrukte dat het belangrijk is om feiten van fictie te onderscheiden.