×
Home Nieuws Livescore

Depay debuteert met winst voor Corinthians in Brazilië.

Depay debuteert met winst voor Corinthians in Brazilië.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 23:16 uur

Voormalig Olympique Lyon-ster Memphis Depay heeft zijn eerste optreden gemaakt voor Corinthians in de Braziliaanse competitie. De Nederlandse aanvaller maakte zijn debuut in een cruciale wedstrijd tegen hekkensluiter Atlético Goianiense, waarbij Corinthians een overtuigende 3-0 overwinning behaalde. Ondanks dat Memphis slechts ruim twintig minuten op het veld stond, wist hij zijn stempel te drukken op de wedstrijd met zijn technische vaardigheden en aanvallende dreiging.

De supporters van Corinthians keken reikhalzend uit naar de komst van Memphis Depay en werden niet teleurgesteld. De ervaren aanvaller liet direct zijn klasse zien door bij te dragen aan de belangrijke overwinning op Atlético Goianiense. Met zijn snelheid en creativiteit zorgde Memphis voor gevaar in de vijandelijke verdediging en creëerde hij kansen voor zijn teamgenoten.

Na maanden van speculatie en voorbereiding was het eindelijk zover: Memphis Depay maakte zijn langverwachte debuut voor Corinthians. De Nederlandse international toonde aan waarom hij wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde spelers van zijn generatie en belooft een waardevolle aanwinst te worden voor zijn nieuwe club. Met zijn indrukwekkende optreden in zijn eerste wedstrijd heeft Memphis de harten van de Corinthians-fans veroverd en laat hij zien dat hij klaar is om een belangrijke rol te spelen in de strijd van het team tegen de degradatie.