×
Home Nieuws Livescore

Owen Wijndal in genade bij Ajax na invalbeurt

Owen Wijndal in genade bij Ajax na invalbeurt
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 23:00 uur

Ajax heeft afgelopen weekend punten laten liggen tijdens hun uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, maar voor Owen Wijndal was het toch een memorabele avond. De 24-jarige linksback werd in genade aangenomen en kreeg de kans om in de tweede helft als invaller het veld te betreden. Na de wedstrijd deelde Wijndal zijn ervaringen en gevoelens over deze bijzondere gebeurtenis.

Wijndal, die normaal gesproken niet tot de vaste basiself van Ajax behoort, was duidelijk opgelucht en dankbaar voor de kans die hij kreeg om zijn team te helpen. "Het was een emotioneel moment voor mij toen de coach me vertelde dat ik mocht invallen. Ik heb keihard gewerkt om deze kans te verdienen en ik ben blij dat ik het vertrouwen van de trainer heb kunnen terugbetalen," aldus een stralende Wijndal na afloop van de wedstrijd.

Hoewel de wedstrijd eindigde in een gelijkspel, was de avond voor Wijndal persoonlijk een overwinning. Zijn optreden als invaller werd positief ontvangen door zowel de fans als zijn medespelers. De linksback hoopt nu dat deze kans het begin zal zijn van meer speeltijd en mogelijkheden om zich verder te bewijzen binnen het team van Ajax.