×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag: Manchester United had moeten winnen bij Crystal Palace

Ten Hag: Manchester United had moeten winnen bij Crystal Palace
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 22:56 uur

Trainer Erik ten Hag van Manchester United is teleurgesteld na het doelpuntloze gelijkspel tegen Crystal Palace. Ondanks een overvloed aan kansen en een sterke eerste helft van zijn team, slaagde United er niet in om de overwinning binnen te halen tijdens het uitduel op Selhurst Park. Ten Hag is ervan overtuigd dat zijn ploeg de drie punten verdiende en wijst op de gemiste kansen die het verschil hadden kunnen maken.

De Nederlandse coach benadrukt dat Manchester United dominant was gedurende de wedstrijd en dat het team er alles aan heeft gedaan om te winnen. Ondanks het gebrek aan doelpunten, is Ten Hag trots op de prestatie van zijn spelers en gelooft hij dat ze de juiste mentaliteit hebben getoond op het veld. Hij is vastbesloten om de teleurstelling van dit gelijkspel om te zetten in motivatie voor de komende wedstrijden.

Het gelijkspel tegen Crystal Palace laat Manchester United met gemengde gevoelens achter, maar Ten Hag blijft optimistisch over de rest van het seizoen. Hij benadrukt het belang van het blijven creëren van kansen en het effectief benutten ervan om wedstrijden te kunnen beslissen. De coach kijkt nu vooruit naar de volgende uitdaging en is vastbesloten om zijn team naar succes te leiden in de komende duels.