×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag's Manchester United verrast met gelijkspel tegen Palace

Ten Hag's Manchester United verrast met gelijkspel tegen Palace
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 22:48 uur

Zaterdag speelde het Manchester United van Erik ten Hag gelijk tegen Crystal Palace, wat resulteerde in een 0-0 stand. De Engelse pers keek met argusogen toe terwijl de Nederlandse coach zijn team leidde in deze spannende wedstrijd. Opvallend was de keuze van Ten Hag voor zijn basisopstelling, die door verschillende media als verrassend werd bestempeld.

Ondanks het puntenverlies heerst er niet alleen negativiteit rondom het team van Manchester United. Fans en analisten prijzen de tactische aanpak van Ten Hag en zien potentie in de nieuwe koers die de club lijkt in te slaan onder zijn leiding. De gelijkspel tegen Crystal Palace wordt gezien als een teken van progressie, waarbij de ploeg onder Ten Hag steeds meer vorm begint te krijgen.

De supporters van Manchester United tonen hun steun voor de coach en het team, en kijken vol verwachting uit naar de komende wedstrijden. Met Erik ten Hag aan het roer lijkt er een frisse wind te waaien door de club, en de resultaten zullen moeten spreken voor de keuzes die de Nederlandse oefenmeester maakt.