×
Home Nieuws Livescore

Depay bankzitter bij Corinthians in degradatieduel tegen AC.

Depay bankzitter bij Corinthians in degradatieduel tegen AC.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 21:16 uur

Memphis Depay zal aanstaande zaterdagavond niet in de basis starten bij Corinthians in de cruciale degradatiewedstrijd tegen AC Goianiense, de hekkensluiter van de competitie. De Nederlandse aanvaller, die maar liefst 98 interlands voor Oranje heeft gespeeld, zal op de bank beginnen. Dit betekent dat Depay mogelijk zijn debuut zal maken voor de Braziliaanse topclub, die momenteel in zwaar weer verkeert.

Corinthians staat onder grote druk om punten te pakken in de strijd tegen degradatie en hoopt dat Depay zijn kwaliteiten kan laten zien zodra hij het veld betreedt. De fans van de club kijken reikhalzend uit naar zijn mogelijke debuut en hopen dat hij het verschil kan maken in deze belangrijke wedstrijd.

Depay zelf zal ongetwijfeld gebrand zijn om zijn stempel te drukken en zijn nieuwe club te helpen in deze moeilijke periode. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij een belangrijke toevoeging zijn voor Corinthians en wellicht het tij doen keren. Het belooft dan ook een spannende avond te worden voor zowel Depay als de supporters van de club.