×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax zwijgt over Perisic en prijst Berghuis' broer

Trainer Ajax zwijgt over Perisic en prijst Berghuis' broer
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 20:08 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft recentelijk openheid van zaken gegeven over de situatie rondom Brian Brobbey en Youri Baas. Farioli lichtte toe waarom Brobbey momenteel een reserverol heeft en waarom Baas afwezig was bij het team. De trainer hield echter zijn lippen stijf op elkaar wanneer het onderwerp Ivan Perisic ter sprake kwam, waardoor er nog veel vraagtekens blijven bestaan over een mogelijke transfer.

Naast deze ontwikkelingen liet Farioli weten onder de indruk te zijn van de broer van Steven Berghuis. De jonge speler heeft blijkbaar een sterke indruk achtergelaten tijdens trainingen en oefenwedstrijden, waardoor hij mogelijk op korte termijn een grotere rol kan gaan spelen binnen het team. De trainer gaf aan dat de talentvolle speler hard werkt en veel potentieel laat zien, wat hem een veelbelovende toekomst voorspelt bij Ajax.

De supporters van de Amsterdammers zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar hoe deze ontwikkelingen zich verder zullen ontvouwen in het komende seizoen. Met de mix van ervaren spelers en opkomende talenten lijkt Ajax goed gepositioneerd te zijn om weer een gooi te doen naar de titel. De komende wedstrijden zullen meer duidelijkheid verschaffen over de keuzes van Farioli en de impact die deze spelers zullen hebben op het succes van het team.