×
Home Nieuws Livescore

Keeper Barkas laat bijgeloof verklaren voor late verschijning

Keeper Barkas laat bijgeloof verklaren voor late verschijning
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 19:48 uur

De Griekse doelman Vasilios Barkas heeft gereageerd op de opmerkelijke waarschuwing die hij van de KNVB heeft ontvangen vanwege zijn herhaaldelijke late verschijningen op het voetbalveld. De voetbalbond heeft aangegeven dat ze niet langer tolereren dat Barkas regelmatig te laat op het veld verschijnt. De keeper heeft nu onthuld dat zijn late aankomst te maken heeft met bijgeloof.

Barkas, die bekend staat om zijn bijgelovige rituelen voorafgaand aan wedstrijden, heeft verklaard dat hij bepaalde handelingen en routines volgt die hem helpen zich mentaal voor te bereiden op de wedstrijd. Deze rituelen nemen meer tijd in beslag dan aanvankelijk gepland, waardoor hij regelmatig te laat op het veld verschijnt.

De doelman heeft benadrukt dat zijn bijgeloof een belangrijk onderdeel van zijn voorbereiding is en dat het hem helpt om zich comfortabel en zelfverzekerd te voelen tijdens het spelen. Ondanks de waarschuwing van de KNVB is Barkas van plan zijn rituelen voort te zetten en hoopt hij op begrip van zowel de voetbalbond als zijn teamgenoten.