×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag verkiest Garnacho en Diallo boven Rashford

Ten Hag verkiest Garnacho en Diallo boven Rashford
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 18:16 uur

Trainer Erik ten Hag heeft openheid van zaken gegeven over zijn beslissing om Marcus Rashford op de bank te laten beginnen in de wedstrijd tegen Crystal Palace. De Engelse aanvaller leek de laatste tijd weer langzaam zijn vorm terug te vinden bij Manchester United, maar Ten Hag gaf de voorkeur aan Alejandro Garnacho en Amad Diallo op de flanken tegen The Eagles.

Ten Hag benadrukte dat het een lastige keuze was om Rashford te laten starten op de reservebank, gezien zijn potentie en ervaring. Echter, de trainer geloofde dat Garnacho en Diallo op dat moment beter in vorm waren en beter pasten in de tactiek die hij voor ogen had voor de wedstrijd.

Hoewel Rashford teleurgesteld was met zijn reserverol, toonde hij begrip voor de beslissing van Ten Hag en beloofde hij hard te blijven werken om zijn plek in het basiselftal terug te verdienen. De Engelse international is vastberaden om zijn vorm te behouden en zijn bijdrage te leveren aan het succes van Manchester United in de rest van het seizoen.