×
Home Nieuws Livescore

Bayern München scoort opnieuw vijf keer tegen Werder Bremen.

Bayern München scoort opnieuw vijf keer tegen Werder Bremen.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 17:32 uur

Bayern München blijft in topvorm na hun indrukwekkende overwinning in de Champions League op Dinamo Zagreb. Slechts vier dagen na het neerzetten van een historische 9-2 triomf, liet Der Rekordmeister opnieuw zien waar ze toe in staat zijn. Dit keer was het Werder Bremen die de kracht van Bayern moest ondergaan, en ook zij konden niet voorkomen dat de Beierse giganten vijf keer het net vonden.

De wedstrijd begon met Bayern die meteen druk zette op de verdediging van Werder Bremen. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste goal viel, en al snel volgden er meer. De aanvalslinie van Bayern was ongrijpbaar voor de thuisploeg, met spelers als Lewandowski en Müller die constant gevaar stichtten voor het doel van Bremen.

Werder Bremen probeerde zich nog terug te vechten in de wedstrijd, maar Bayern München was simpelweg te sterk en te goed georganiseerd. De vijf treffers die Der Rekordmeister wist te maken, getuigden van hun klasse en dominantie in het Duitse voetbal. Met deze overwinning verstevigt Bayern hun positie aan de top van de Bundesliga en blijven ze een geduchte tegenstander voor iedere club in Europa.