×
Home Nieuws Livescore

Rulli ruilt Ajax in voor Marseille: 'Makkelijke beslissing'

Rulli ruilt Ajax in voor Marseille: 'Makkelijke beslissing'
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 16:48 uur

Gerónimo Rulli heeft deze zomer zonder aarzeling Ajax verruild voor Olympique Marseille. Voor de Argentijnse doelman was het een beslissing die hij als 'heel makkelijk' bestempelde. Bij zijn nieuwe club merkt Rulli al snel dat het voetbal op een andere manier wordt beleefd dan bij Ajax. De sfeer en speelstijl zijn anders, maar Rulli staat open voor deze nieuwe uitdaging.

De komst van Rulli naar Olympique Marseille werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van trainer Roberto De Zerbi. De Italiaanse coach heeft zich hard gemaakt voor de transfer van de Argentijnse goalie en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team. Rulli voelt zich gewaardeerd en gesteund door De Zerbi, wat zijn integratie in het team vergemakkelijkt.

Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt Rulli een belangrijke rol te kunnen spelen bij Olympique Marseille. De doelman is vastberaden om zich te bewijzen en zijn nieuwe club naar successen te leiden. De fans van Marseille kunnen zich verheugen op de komst van deze talentvolle keeper, die met zijn passie en toewijding het verschil hoopt te maken op het veld.