×
Home Nieuws Livescore

Tygo Land geduldig en geniet van Jong PSV

Tygo Land geduldig en geniet van Jong PSV
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 16:32 uur

Jonge middenvelder Tygo Land van PSV blijft positief en geduldig terwijl hij dit seizoen voornamelijk uitkomt voor Jong PSV. Ondanks dat hij nog niet veel speeltijd heeft gekregen in het eerste elftal, blijft de talentvolle speler gemotiveerd en geniet hij van zijn wedstrijden met de beloften. Land toont begrip voor de situatie en ziet het als een kans om zich verder te ontwikkelen en te groeien als voetballer.

De 20-jarige Tygo Land heeft laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan Jong PSV, waar hij regelmatig zijn kwaliteiten op het veld laat zien. Zijn positieve instelling en harde werkethiek hebben hem geholpen om geduldig te wachten op zijn kans in het eerste team. Land blijft gefocust en vastberaden om zijn plek te verdienen en te laten zien wat hij in huis heeft.

Hoewel Tygo Land graag meer speeltijd zou krijgen in het eerste elftal van PSV, blijft hij realistisch en nederig over zijn situatie. Hij erkent dat het spelen met Jong PSV een belangrijk onderdeel is van zijn ontwikkeling als speler en ziet het als een waardevolle ervaring. Land blijft hard werken op trainingen en tijdens wedstrijden om zichzelf te blijven verbeteren en klaar te zijn wanneer zijn kans zich voordoet.