×
Home Nieuws Livescore

Barcelona-trainer Flick blij met herstel De Jong

Barcelona-trainer Flick blij met herstel De Jong
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 14:16 uur

FC Barcelona-trainer Hansi Flick heeft laten weten dat hij blij is met de voortgang van het herstel van Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder, die momenteel 27 jaar oud is, heeft grote stappen gezet in zijn revalidatieproces. Ondanks dit positieve nieuws zal De Jong echter nog niet terugkeren in de wedstrijdselectie voor de aankomende confrontatie tegen Villarreal op zondag.

De Jong, die een belangrijke speler is voor Barcelona, werkt hard aan zijn herstel na een blessure die hem aan de kant heeft gehouden. Flick heeft aangegeven dat de medische staf en het team geduldig willen zijn en geen onnodige risico's willen nemen met de terugkeer van de talentvolle middenvelder. Hoewel De Jong nog niet speelklaar is voor de wedstrijd tegen Villarreal, is de verwachting dat hij binnenkort weer beschikbaar zal zijn voor de selectie.

De afwezigheid van De Jong zal een aderlating zijn voor Barcelona, maar Flick benadrukt het belang van een zorgvuldige aanpak van zijn herstel om ervoor te zorgen dat hij op volle kracht terugkeert. De fans van Barcelona zullen geduld moeten hebben voordat ze hun geliefde middenvelder weer in actie zien, maar de hoop is dat De Jong spoedig weer schittert op het veld en zijn team kan versterken in de strijd om de titel.